Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Valters Krauze aicina uz humoristiskiem autorvakariem

Redakcija
Redakcija

Uz saviem radošajiem autorvakariem aicina TV zvaigzne, aktieris, pasākumu vadītājs un vienkārši lielisks cilvēks Valters Krauze.

«Šo divdesmit gadu laikā dažādos TV raidījumos esmu daudz ironizējis par politiku, politiķiem, valstī notiekošo un ikdienišķām netaisnībām. Savā autorvakarā vairāk pasmaidīšu par sevi, savu pieredzi, neveiklām situācijām un notikumiem, kurus pats esmu izdzīvojis, bet aizmirst nevaru,» to, kas būs dzirdams šajā programmā, nedaudz ieskicē Valters.

Tūkstošiem cilvēku ir smējušies par viņa jokiem, atbildējuši līdz ar viņu uz nopietniem jautājumiem TV šovā «Es mīlu tevi, Latvija», priecājušies viņa vadītajos TV šovos, pasākumos un kāzās. Ir pienācis brīdis, kad Valters ar šiem stāstiem dalīsies ar skatītājiem. Ar muzikālajām ilustrācijām Valtera stāstus papildinās pianists Juris Kristons.

Pasākuma rīkotāji – kompānija «Forte Production».

Tuvākie Valtera Krauzes autorvakari notiks:

10.septembrī plkst.19.00 Saldus Kultūras pavilionā
24.septembrī plkst.19.00 VEF Kultūras pilī
26.septembrī plkst.19.00 Viesītes Kultūras pilī
2.oktobrī plkst.19.00 Madonas Kultūras namā

Biļetes uz Valtera Krauzes autorvakariem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā.