Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Jūlijā kultūrtelpās “Strops” iedzīvotājiem pieejama daudzveidīga bezmaksas programma

Redakcija
Redakcija

Jūlijā kultūrtelpās “Strops” turpinās daudzveidīga programma ar deju vakariem, koncertiem, izzinošām aktivitātēm, lekcijām, izrādēm un radošām meistardarbnīcām. Pasākumi iedzīvotājiem pieejama bez maksas. Kultūrtelpas “Strops” šogad darbojas Pļavniekos - “Zaļajā birzī”, A. Saharova ielā un arī Ziepniekkalnā, Ēbelmuižas parkā.

Pļavnieku “Stropā” apmeklētāji šovasar gaidīti sestdienu priekšpusdienā, kā arī trešdienu un piektdienu vakaros, savukārt Ziepniekkalnā pasākumi notiks sestdienās, otrdienās un ceturtdienās.

Pļavniekos iedzīvotājus jūlijā priecēs dziesminiece Anta Eņģele, grupa “Willow Farm”, krievu tautas kameransamblis “Lira”, dziesminieks Arnis Miltiņš, ģitārists Reinis Jaunais, laikmetīgās mūzikas apvienība “Trio Con Brio” un soliste Irina Utkina. Pļavnieku “Stropā” jūlijā varēs apmeklēt sociālo deju vakaru, krāsaino smilšu kārtošanas darbnīcu, lekciju “Kā dzīvot dabai draudzīgāk?”, kā arī iesaistīties izglītojošā spēlē par Rīgu un Pļavnieku apkaimi. Bērnus gaidīs izrādē “Laimes slotiņa”.

Ziepniekkalnā ikviens gaidīts dziesminieka Goran Gora, laikmetīgās mūzikas apvienības “Trio Con Brio”, latviešu – franču dueta “Viņš un viņa” koncertos, kā arī dzejnieka Toma Treiberga autorvakarā, Maijas Kalniņas dziesmu un dzejas vakarā, sapņu ķērāju gatavošanas, mozaīkas veidošanas darbnīcās un sociālo deju vakarā. Iedzīvotājiem būs iespēja piedalīties apvienības “Katrīna Dimanta Music” koncertā un sadziedāšanās vakarā, dzirdēt rūdīšanās skolas pasniedzēja Māra Žundas lekciju “Rūdīšanās izaicinājums mūsdienās” un izmēģināt staigāšanu pa ledu, kā arī apmeklēt lekciju “Kā dzīvot dabai draudzīgāk?”. Ziepniekkalna “Stropā” īpaši gaidīti bērni, kuriem sarūpēta izrāde “Kaka un pavasaris” un arī leļļu teātra izrāde “Esmu liels”.

Jūlija pasākumu programma kultūrtelpās “Strops” atrodama tīmekļa vietnē Kultūra, kā arī sociālās saziņas tīklā “Facebook” facebook.com

Kultūrtelpas “Strops” ir viens no Latvijas simtgades Rīgas pasākumu programmas projektiem, to atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Aktivitāšu programmu kultūrtelpu darbības laikā organizē biedrība “I Did It”.