Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Video: STARO RĪGA 2015 preses konference

Redakcija
Redakcija
Šodien, 3. novembrī, notika preses konference, kas bija veltīta gaismas festivālam "STARO RĪGA 2015". Preses konferencē piedalījās Rīgas domes priekšsēdētājs Andris Ameriks, festivāla koncepcijas autori Diāna Čivle un Mārcis Gulbis, kā arī festivāla darba grupas. EpadomiTV un KultūrasVēstis.lv piedāvā pilnu preses konferences videoierakstu.

No 18. līdz 21.novembrim ikviens tiek aicināts domāt un kopīgi meklēt Latvijas māju sajūtu – kādai jābūt mūsu kopīgajai dzīves telpai, mūsu mājām, mūsu valstij. Tas viss iemirdzēsies projekta „STARO RĪGA 2015” laikā.

Gaismas festivāls „Staro Rīga” notiek jau astoto gadu ar Rīgas domes un festivāla sadarbības partneru atbalstu. Festivālu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību „Atklāj Rīgu”.
Vērtējums: +1