Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Ruskim jauna dziesma un koncerti ar Raimondu Paulu

Redakcija
Redakcija
Pērnā gada pašā nogalē nāca klajā jauns dziedātāja Mārtiņa Ruska dziesmu albums “Piparmētru tēja”, kurā iekļautas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, kurš nominēts “Zelta Mikrofons” balvai. Šobrīd divas no pazīstamākajām dziesmām ir “Laime ir akla” un “Piparmētru tēja”, kuras ilgu laiku turas “Latvijas Radio 2” nedēļas spēlētāko dziesmu sarakstos. Taču pašam izpildītājam, kā arī Raimondam Paulam šajā albumā ir nedaudz citas mīļākās dziesmas. Vienai no tām tagad tapis arī video.

Dziesmas “Baltās rozes” ierakstu producējis Gints Stankevičs, bet videoklipu veidojis Kaspars Kambars (kamera un montāža), bet klipa režisore un horeogrāfe ir Ieva Biteniece. Dziesmas videoklipā būtisku lomu spēlē arī dejotāji Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs. Tāpat klipā skatāmi Ruska grupas mūziķi Harijs Gūtmanis, Jānis Čubars un Kristiāns Kosītis. Klips filmēts kultūras pils “Ziemeļblāzma” vidē. Grimu nodrošināja “UnaStyle”.
Albums “Piparmētru tēja” un tajā iekļautās dziesmas pieejamas visās populārākajās mūzikas straumēšanas un lejupielādes vietnēs visā pasaulē, bet CD ir pasūtāms kompānijas MicRec mājas lapā.

Biļetes uz albuma prezentācijas koncertu meklējiet Biļešuparadīze.lv.
Vērtējums: