Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Zelta Mikrofons aicina uz laureātu koncertu Dzintaru koncertzālē

Redakcija
Redakcija

Zelta Mikrofons rīkotāji 26. jūlijā aicina apmeklēt unikālu koncertu Dzintaru koncertzālē, kurā uzstāsies 2022.gada un iepriekšējo gadu laureāti.

Mūzikas ierakstu gada balva “ Zelta Mikrofons” ir ikgadēja labāko Latvijas mūziķu apbalvošanas ceremonija, kurai 2021. gadā apritēja 25 gadi. Diemžēl Covid-19 pandēmijas izraisītie pulcēšanās ierobežojumi neļāva šo notikumu atbilstoši atzīmēt.

Beidzoties ierobežojumiem, Zelta Mikrofons rīkotājiem ir radusies iespēja saaicināt iepriekšējo gadu Zelta Mikrofons statuetes ieguvējus uz krāšņu vasaras koncertu Dzintaru koncertzālē, lai kopā ar skatītājiem nosvinētu ceremonijas rīkošanas gadsimta ceturkšņa sasniegšanu.

Pa šiem 26 ceremonijas gadiem pasniegtas turpat 500 statuetes un visvairāk tās ir saņēmusi grupa Prāta vētra, Raimonds Pauls, Dons, Instrumenti, Labvēlīgais tips, Normunds Rutulis, Dzelzs vilks, Musiqq un daudzi citi Latvijas iecienītie mākslinieki. Katru gadu Zelta Mikrofonā izgaismojas jauni un talantīgi mūziķi, kurus žūrija atzīmē nominācijā Gada Debija. Ikgadēji tiek pasniegtas balvas par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā, ko ir saņēmuši tādas leģendas kā Raimonds Pauls, Imants Kalniņš, Menuets, Jumprava, Čikāgas piecīši, Uldis Stabulnieks, Jānis Peters, Viktors Lapčenoks, Eolika un vēl daudzi citi.

Zelta Mikrofons producente un koncerta rīkotāja Elita Mīlgrāve: “Zelta Mikrofons ir mana mūža lielākais projekts, kam esmu veltījusi gandrīz pusi no savas dzīves un esmu gandarīta, ka tas ir bijis iedvesmas avots arī daudzu citu nozaru profesionāļu apbalvošanas ceremoniju radīšanai. Rīkojot šo jubilejas koncertu, es gribēju pateikties visiem mūziķiem un ceremonijas atbalstītājiem par uzticību un sadarbību, veidojot šos unikālos ikgadējos svētkus un dot iespēju skatītājiem būt klāt tai maģiskajā gaisotnē, kas vienmēr valda Zelta Mikrofons ceremonijās”.

Lielākā daļa no laureātiem pulcēsies Dzintaros šīs vasaras pašā siltākajā nedēļā, lai kopīgi muzicētu un radītu unikālus svētkus skatītājiem un labas mūzikas cienītājiem, lai nosvinētu sasniegto un iedvesmotos jaunajai sezonai. Tā būs vienreizēja iespēja vienkopus redzēt un dzirdēt visus labākos un spilgtākos izpildītājus krāsainā un daudzveidīgā vasaras koncertā.

Vairāk par Zelta Mikrofons un tā laureātiem varat uzzināt Jaunumi - Zelta Mikrofons

Biļetes no šodienas pieejamas https://www.ekase.lv/lv/biletes/kon...