Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Guntars Račs izsludina autorkoncertu Dzintaros un publicē jaunu dziesmu

Redakcija
Redakcija

Rača autorvakars “Dzintaru koncertzālē” jau kļuvis par sava veida ikvasaras tradīciju, kas vienmēr pulcina lielu klausītāju skaitu zālē un kuplu izpildītāju loku uz skatuves. Šogad tas notiks 12. augustā un tam dots nosaukumus “365”.

Koncerta pirmajā daļā uz skatuves kāps grupas “Saldās sejas” mūziķi – Tomass Kleins, Andris Alviķis, Uģis Tirzītis, Jānis Narkevics Jr., kā arī viessolisti Mārtiņš Kanters, Paula Saija, Evelīna Krama un citi. Skanējumu kuplinās Rīgas Doma zēnu koris. Kora aranžējumus veido pieredzējušais mūziķis Rūdolfs Bērtiņš.

Skanēs jaunas Raimonda Paula, Uģa Tirzīša, Tomasa Kleina un paša Guntara radītās dziesmas, kuru pamatā ir dzejoļi no autora populārajām dzejoļu grāmatiņām “365”. Grāmatas jaunākā, ceturtā daļa ir šīs sērijas noslēdzošā grāmata un nāca klajā šī gada janvārī.

Koncerta otrajā daļā jūs gaida pamatīga deva enerģijas un dzīva rokenrola,njo savu koncertprogrammu “Cilvēks” atskaņos daudzu Guntara dziesmu līdzautors un draugs – Ivo Fomins, kurš šogad kopā ar savas grupas mūziķiem, kā vēl nekad agrāk, pulcē pilnas koncertzāles un arēnas, atskaņojot tādus hitus kā “Nekas jau nebeidzas”, “Cilvēks”, “Putni bez spārniem”, “Lai jau deg”, “Viņa raud”, “Pāri ielai”, “Tu man esi viss”, “Muzikants” un citas.
Šīs daļas laikā uz skatuves kāps arī vakara saimnieks un citi īpašie viesi.

Guntars Račs: “Divus gadus, sakarā ar pandēmijas ierobežojumiem, es biju spiests koncertus pārcelt un atcelt, bet šogad, es ceru, ka tas tomēr notiks. Es ļoti gaidu šo notikumu, jo man tas ir savdabīgs atskaites punkts un esmu tam īpaši gatavojies, sagatavojot pilnīgi jaunu un krāsainu programmu koncerta pirmajai daļai. Uz otro daļu uzaicināju savu draugu Ivo, ar kuru kopā dziesmas rakstām jau vismaz 20 gadus. Tas būs kārtīgs un nobriedis rokenrols, enerģijas lādiņš no kura mati plīvos ne tikai Ivo, bet arī skatītājiem zālē!

Biļetes uz koncertu jau pieejamas “Biļešu Paradīzes” kasēs un interneta vietnē:
https://www.bilesuparadize.lv/lv/ev...