Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz kamermūzikas festivālu "SANSUSĪ"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā un laimē divus ielūgumus uz alternatīvās kamermūzikas festivālu "SANSUSĪ", kas notiek no 7. līdz 9. augustam Aknīstes novada brīvdienu mājā “Susēja”.

Festivālā “Sansusī” ietvaros būs iespēja piedzīvot vairākus pasaules pirmatskaņojumus. Par to parūpējušies komponisti Linda Leimane un Kristaps Pētersons.

8. augustā plkst. 19.00 koncertprogrammā “XXI” šarmanto dāmu apvienība “Art-i-Shock” pirmatskaņos Lindas Leimanes kompozīciju “Silhouettes. Behaviours” čellam, klavierēm un sitaminstrumentiem.

Savukārt komponists Kristaps Pētersons īpaši “Sansusī” festivālam radījis vokālo ciklu ar Paula Cēlana (Celan) dzeju mecosoprānam (Ieva Parša), baritonam (Armands Siliņš) un elektronikai jeb deviņām klavierēm.

Visu trīs festivāla dienu laikā interesenti gida pavadībā varēs doties nelielā pārgājienā mežā, lai klausītos, kā komponista skaņu ierakstā mehāniski fiksētais jaundarbs rezonē ar dabā notiekošo.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv ( draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 4. augusta plkst. 23.59.
5. augusta rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divus ielūgumus divus ielūgumus uz alternatīvās kamermūzikas festivālu "SANSUSĪ", kas notiek no 7. līdz 9. augustam Aknīstes novada brīvdienu mājā “Susēja”.

Vairāk par festivālu kulturasvestis/muzika.