Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Kinoteātrī “Kino Bize” uzstāsies dziesminieks Jēkabs Nīmanis

Redakcija
Redakcija

Sākoties sezonai kinoteātrī “Kino Bize” 28. augustā pl. 19.00 ar maģisku koncertprogrammu uzstāsies mūziķis un bērnu dziesmu autors Jēkabs Nīmanis. Savukārt pāris nedēļas pirms koncerta būs iespējams redzēt repertuāra jaunākās filmas – “Floridas projekts”, “Sejas, ciemi” un “Fokstrots”.

Jēkabs Nīmanis regulāri piedalās Latvijas koncertdzīvē, spēlējot klarneti un organizējot koncertus. Nodarbojas ar instalāciju un audiovizuālo noformējumu veidošanu dažādos mākslas un sabiedriskos medijos un telpās. Tāpat viņš komponē kamermūziku, izvērstākas formas darbus un arī mūziku dažādiem teātriem, animācijas un kinofilmām.

Nīmanis apgalvo: “Ja paveicas, mūziku var sajust. Ja paveicas, var nojaust, ka šim pārdzīvojumam nav žanru, mākslas virzienu un tehnikas, dažādu laiku un telpas, ir tikai viena, iespējams, Dievišķa klātbūtne, sakrāla, nemateriāla, neizskaidrojama. Es ticu šim mūzikas spēkam un esmu laimīgs un pateicīgs, ka man ir dota iespēja nojaust tā eksistenci.” Vasarai noslēdzoties “Kino Bize” aicina ieņemt kinozāles vietas un mēģināt sajust mūziku. Ieteicams nekavēties ar biļešu iegādi – vietu skaits nelielajā kinozālē ir ierobežots.

Kinoteātris "Kino Bize" atrodas Elizabetes ielā 37, ieeja no pagalma.

Ieejas maksas: 7.00 EUR
Iepriekšpārdošanā: https://www.bezrindas.lv/lv/jekaba-...