Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


TV3 aicina uz Jāņu ieskandināšanas koncertu Jelgavā

Redakcija
Redakcija

18. jūnijā plkst.20.00 Jelgavā, Pasta salas brīvdabas koncertzālē «Mītava», norisināsies par labu tradīciju kļuvušais TV3 Jāņu ielīgošanas koncerts «Gada īsākā nakts».

Koncertu arī šogad vadīs TV dīva Jana Duļevska un radio «Star FM» ētera balss Jānis Romanovskis, kurš atzīst, ka viņam ir prieks būt par daļu no nesen iedibinātās tradīcijas gada īsāko nakti sagaidīt Jelgavā: «Aicinu arī jūs sagaidīt saulgriežus skaļi, jautri, lieliskā kompānijā un dažādu žanru melodiju pavadījumā!»

Viņam piekrīt arī Jana Duļevska, kura uzskata, ka Jāņu un Līgo svētku laikā skanošajām dziesmām ir cita noskaņa, sajūtas un lidojums: «Šajā laikā atļaujos dziedāt mazliet šķībi, taču skaļi un no sirds. Divus gadus nevarējām to visi kopā darīt koncertos. Nu atkal dziedāsim kopā tāpat kā agrāk – līdz pat rītam, un tas būs tiešām brīnišķīgi!» Jana arī atklāj, ka šajā vakarā no skatuves skanēs ne tikai dziesmas, «bet arī visdažādākie ar šiem svētkiem saistīti stāsti: sadzirdēti, noklausīti, atstāstīti, pašu piedzīvoti – kuriozi, jautri, traģikomiski – gan no mūsu pašu, gan draugu, gan šā vakara mākslinieku pieredzes.»

Kā stāsta koncerta rīkotāji, 18.jūnija vakarā varēs dzirdēt un izbaudīt, cik dažādi šobrīd ir muzikālie žanri – nav robežu ne mūzikai, ne svētku svinēšanai. Šis koncerts apliecinās, cik saderīga vienā vakarā ir latviešu tradicionālā mūzika, popmūzika un pat hiphops. Un kāpēc gan ne? Jo Līgo svētku svinībās satiekas dažādi cilvēki, un katrs gribētu klausīties to, kas pašam visvairāk patīk. Tāpēc arī koncerts «Gada īsākā nakts» būs varen interesants un līksms eksperiments!

Koncertā piedalīsies dziedātāji Aija Vītoliņa, Katrīna Dimanta, Grēta Grantiņa, Kato, Zebrene, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, ģitārists Mārcis Auziņš, Guntars Račs un grupa «Saldās sejas», grupas «Sudden Lights», «Very Cool People», «Elektrofolk», «Latgaliešu Reps», «Jauno Jāņu Orķestris», «Dziļi Violets» un daudzi citi mākslinieki.

Pēc koncerta plkst. 23.00 uz ballīti līdz rīta gaismai aicinās STAR FM DJ

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, kā arī internetā Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā...