Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Laiks mūzikas svinībām – festivālam „Rīgas Ritmi 2016”

5. jūnijā uz restorāna „Kaļķu vārti” jumta terases notika festivāla „Rīgas Ritmi 2016” preses konference, pie svinīgām sarunām pulcējot festivāla atbalstītājus, draugus un preses pārstāvjus.Preses konferencē piedalījās tādi festivāla draugi un atbalstītāji kā Valsts sekretāra vietniece kultūrpolitikas jautājumos Dace Vilsone, kompānijas „Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins, Rīgas tūrisma un attīstības biroja valdes locekle Vita Jermoloviča, Rīgas brīvostas sabiedrisko attiecību departamenta direktore Anita Leiškalne, kā arī festivāla direktore Diāna Briežkalna un mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns.

Festivāls „Rīgas Ritmi 2016” šogad norisināsies sešpadsmito reizi, skatītājiem piedāvājot vairāk kā 20 koncertus un vairākas meistarklases, ieskandinot galvaspilsētu vasarīgos ritmos un aptverot piecas koncertvietas galvaspilsētas sirdī! Šī gada festivāla galveno mākslinieku vidū noteikti jāmin džeza vokāla dīva Dianne Reeves, klavierspēles ģēnijs Justin Kauflin, austrāliešu multiinstrumentālists James Morrison & Latvian Radio Big Band un daudzi citi.

KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu preses konferencē, kā arī fragmentus no sarunas ar festivāla „Rīgas Ritmi” māksliniecisko direktoru Māri Briežkalnu, akcentējot festivāla galvenos māksliniekus un informējot par meistarklašu un Showcase programmu.
Vērtējums: +1