Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Noskaties! Olga Rajecka emocionālā koncertā Rāmkalnos

Redakcija
Redakcija
Visi esam redzējuši Olgu Rajecku uz lielās skatuves, pārpildītās zālēs, lielos šovos un TV ekrānos. Vakar Olga uzstājās Rāmkalnos, kur milzu skatuvi grūti atrast. Nolēmām apmeklēt šo pasākumu, kas izvērtās par negaidīti emocionālu un sirsnīgu Olgas Rajeckas koncertu- tikšanos ar skatītājiem. Pavisam cita atmosfēra, galdiņi, jautrība, jautājumi-atbildes, gŗamatas un autogrāfi, personīgas sarunas, kā arī neierasts Olgas repertuārs. Bez slaveniem hītiem, tiek dziedātas dziesmas arī no jaunā albuma "Buramdziesmas" kā arī senākais Olgas repertuārs- Raimonda Paula dziesmas no Vitamīna laikiem. Pavadījums- tikai klavieres jaunā Jāņa Miltiņa izpildījumā.

Pēc koncerta Olga Rajecka pastāstīja, ka šādi koncerti ir īpaši emocionāli, dziedāt tikai klavieru pavadījumā nav viegli, bet īpašais tuvums ar skatītāju dod pavisam citu baudījumu. Līdzīgi koncerti notiks arī turpmāk- tuvākais jau svētku dienās, 17. novembrī, 20:00, Rīgā, kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi".

Turpinās arī Olgas Rajeckas jaunā albuma "Buramdziesmas" koncerttūre, kurā paredzēti tikai 4 koncerti

Jelgava, Kultūras nams – 26. novembris, plkst. 19.00
Valmiera, Kultūras centrs - 27. novembris, plkst. 18.00
Liepāja, OC Rožu zāle - 30. novembris, plkst. 18.00
Cēsis, Vidzemes koncertzālē – 7. decembris, plkst. 18.00

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs
Vērtējums: +2