Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


“Melo-M” aicina uz “Zaļo Vecgada lielkoncertu”

Redakcija
Redakcija

Čellu trio “Melo-M” 30. decembrī VEF Kultūras pilī atskatīsies uz aizejošo gadu un gatavosies nākamajam “Zaļajā Vecgada lielkoncertā”.

Pavisam notiks divi koncerti - plkst. 15.00 un 19.00.
Kā minēts koncerta nosaukumā, tas notiks epidemioloģiski “zaļā vidē” un būs “zaļš” arī citos iespējamos veidos – šobrīd “Melo-M” gatavo jaunu versiju par kādu ļoti labi zināmu un ļoti zaļu latviešu dziesmu.

Koncertā skanēs paši populārākie “Melo-M” skaņdarbi un mūzika no kinofilmas “Emīlija. Latvijas preses karaliene”, kuras autors ir grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Koncertā muzicēs “Melo-M” čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitamiem instrumentiem būs Miķelis Vīte.

Neskatoties uz to, ka aizejošā gada lielākā daļa māksliniecisko iespēju ziņā nebija “zaļa”, trio “Melo-M” aizvadītā sezona bija aktīva – grupa koncertēja Azerbaidžānā, Polijā, muzicēja Rīgas ielās un arī lidojumā gaisa balonā.

Biļetes uz “Zaļo Vecgada lielkoncertu” pieejamas bilesuparadize.lv.

Iegādājoties biļetes, lūdzam sekot līdzi koncerta apmeklēšanas noteikumiem.