Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Koncerts “Pastaiga gar Juglas ezeru” Rīgas svētku ietvaros

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 15. augustā, Rīgas svētku programmas ietvaros Rīgā, Braila ielā 5, Juglas ezera krastā, netālu no Strazdumuižas estrādes, Rīgas iedzīvotāji un viesi tiek aicināti uz bezmaksas koncertu “Pastaiga gar Juglas ezeru” visas dienas garumā.

No plkst. 12.00, sagaidot koncerta apmeklētājus, dienas noskaņu radīs elektroniskās mūzikas producents un multimākslinieks MUERUA. Vienlaikus tiks atklātas aktivitātes un radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem, kas turpināsies līdz pat 18.00. Ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas izgatavot pašiem savas rokassprādzes un atslēgu piekariņus dabas rotu darbnīcā, izveidot savas sapņu mājas mākslas darbu, kā arī piedalīties ziepju burbuļu darbnīcā un vērot šovu. Tāpat būs iespēja izveidot savu apsveikumu Rīgai dzimšanas dienā un izkrāsot svētku torti.

Par dienas norisēm un pasākumu stāstīs atraktīvais dziesminieks Mikus Frišfelds, kurš arī pirmais uzstāsies ar akustisko koncertu plkst. 14.00. Muzikālo pastaigu turpinās Mikus Straumes liegās ģitārskaņas un Ilzes Rijnieces dzidrā balss.

Pēcpusdienu turpinās mūziķes MOIRA MAYA atmosfēriskās noskaņas, kas ļaus aizceļot dažādos apziņas nostūros, pēc kuras gaidāma Strazdumuižas pūtēju orķestra enerģiskā uzstāšanās. Koncerta vakara daļas vadīšana būs Maijas Moiras Mazanovas pārziņā.

Vakara noslēgumā dzirdēsim daudzpusīgā mūziķa Mika Dukura un ekspresīvā dziesminieka Imanta Dakša priekšnesumus, kā arī Reiņa Jaunā virtuozo ģitārspēli.

Pasākumu organizē SIA “Micrec PM” sadarbībā ar Latvijas Neredzīgo biedrību. Pasākums tiek organizēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālu atbalstu.

Pasākuma programma:
12:00 MUERUA live DJ set
14:00 Mikus Frišfelds
15:00 Ilze Rijniece
16:00 Mikus Straume
17:00 MOIRA MAYA
18:00 Strazdumuižas Pūtēju orķestris
19:00 Miks Dukurs
20:00 Imants Daksis
21:00 Reinis Jaunais