Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Aicina uz 1991. gada barikādēm veltītu koncertu „Ar Domu par rītdienu”

Redakcija
Redakcija
Šogad, 25. barikāžu atceres gadadienā, viens no lielākajiem pasākumiem būs 20. janvārī Rīgas Domā, kur plkst. 19.00 sāksies koncerts “Ar Domu par rītdienu”. Rīgas Doms ieejai koncertā būs atvērts jau no plkst. 18.00.

Koncertā piedalīsies: Igo, Renārs Kaupers, Jānis Stībelis, Aija Andrejeva, Goran Gora, Vestards Šimkus, Elīna Šimkus, Latvijas Radio koris Kaspara Putniņa vadībā, Ieva Kerēvica, Aija Vītoliņa, grupa “Sus Dungo”, Dainis Skutelis, Laima Jansone, Anete Kozlovska, Rīgas Doma meiteņu koris un citi. Tajā skanēs tautā iemīļotas Atmodas laika un mūsdienās popularitāti iemantojušas dziesmas gan koru, gan solistu izpildījumā. Ieeja koncertā ir bez maksas.
Koncerta režisors ir Intars Rešetins, savukārt tā muzikālās programmas veidotājs ir Juris Vaivods.

“Lai koks izaugtu varens, tam ir vajadzīgas spēcīgas saknes. Veidojot koncertprogrammas naratīvu, centāmies par izejas punktu ņemt mūsu tautas likteņlīnijas, kas savieno pagātni ar tagadni, kas ietekmējušas latviešu tautu, tās tālāko attīstību un virza uz nākotni. Cienot savu vēsturi, mēs veidojam turpinājumu”, raksturojot koncertu un aicinot to apmeklēt, saka režisors Intars Rešetins.

Plašāk par pasākumu video intervijā vēsta koncerta „Ar domu par rītdienu” organizatore Zaiga Pūce (biedrība „Ascendum”) un muzikālās programmas veidotājs ir Juris Vaivods.

Atzīmējot 1991. gada barikāžu piemiņas 25. gadadienu, Rīgā notiks vēl arī citi pasākumi, informācija par pasākumu programmu atrodama 1991. gada barikāžu muzeja mājas lapā www.barikades.lv.
Vērtējums: +2