Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


K.K. fon Stricka villas dārzā tiks atzīmēta komponista Imanta Kalniņa 80. jubileja

Redakcija
Redakcija

K.K. fon Stricka villas dārzā tiks atzīmēta komponista Imanta Kalniņa 80. jubileja
Imants Kalniņš

Ar koncertiem K.K. fon Stricka villas dārzā 26., 27. un 28. jūlijā tiks atzīmēta komponista Imanta Kalniņa 80. jubileja.

Koncertu programmā iekļautas gan populāras, gan mazāk zināmas komponista dziesmas, kuru aranžijas veidos grupa “Ezeri” sadarbībā ar mūziķiem Rūdolfu Macatu un Kristīni Pāži.

Kā solisti koncertos uzstāsties Olga Rajecka, Ainars Mielavs, Asnāte un Aurēlija Rancānes, Kristīne Pāže un Miķelis Putniņš.

“Es esmu mūzika,” tā saka komponists Imants Kalniņš, kurš ir viena no nozīmīgākajām latviešu kultūras ikonām. Komponists sacerējis simfonisko, vokālisimfonisko mūziku, instrumentālo kamermūziku un rokmūziku, kā arī mūziku filmām un teātra izrādēm. Imanta Kalniņa Ceturtā simfonija iekļauta Latvijas Kultūras kanonā, savukārt citi komponista skaņdarbi iekļauti Latviešu Vispārīgo dziesmu un deju svētku repertuārā.

Koncerti norisināsies 2021. gada 26., 27., 28.jūlijā K.K. fon Stricka villas dārzā, ieeja no plkst. 18:30, koncerta sākums plkst. 19:30.
Pirms koncerta un koncerta laikā darbosies fon Stricka villas vasaras terases bārs.

Biļetes uz koncertiem pieejamas aula.lv