Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Brīnumainā Harija Potera filmu mūzika jau šoruden Rīgā

Redakcija
Redakcija

10.oktobra vakarā Arēna Rīga pārvērtīsies brīnumainā Harija Potera pasaulē, kuru uzburs Londonas filharmonijas un simfoniskais filmu mūzikas orķestris, kopā ar atzītiem solistiem, kori, kā arī oriģinālajiem aktieriem. To visu papildinās pirmklasīgas skaņu, gaismas un lāzeru tehnoloģijas.

Paši zīmīgākie Oskara balvai nominētās Harija Potera filmu mūzikas meistardarbi ļaus atkal un atkal līdzjust slavenākā Cūkkārpas skolas audzēkņa un viņa draugu piedzīvojumiem, kā arī cīņai ar nesamierināmo ienaidnieku - ļauno burvi Lordu Voldemortu.

Patiess baudījums katram Harija Potera filmu cienītājam!

Biļetes Biļešu Serviss - Biļešu Serviss, sākot no €29.

Pēc britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas romāniem tapušās Harija Potera filmas ir vienas no visskatītākajām visā kino vēsturē. Astoņu filmu seriāls ierindojas 3. vietā pasaulē, un tā kopējie ienākumi sasniedz gandrīz 8 miljardus dolāru.
Nozīmīga loma šiem panākumiem, bez šaubām, ir arī mūzikai, ko speciāli seriālam sacerēja tādi komponisti kā Oskara balvas laureāti Džons Viljamss un Aleksandrs Desplā, kā arī talantīgie Patriks Doils un Nikolass Hūpers.

10.oktobra koncertā jums būs unikāla iespēja noklausīties pašus spilgtākos visu astoņu Harija Potera filmu motīvus.
Džons Viljamss (Zvaigžņu kari, Indiana Džonss, Juras laikmeta parks) sacerēja mūziku trim pirmajām Potera sērijas filmām. Piemēram, slaveno Hedvigas tēmu, bērnu kora dziedāto
klasisko Cūkkārpas motīvu par Dubultajām nepatikšanām, vai jautro Mārdžas tantes valsi.
Patrika Doila (Bridžitas Džonsas dienasgrāmata, Karlito ceļš, Drošsirde) “Cūkkārpas himna” no ceturtās Harija Potera filmas ieved publiku noslēpumainajā un tumšajā Trejburvju turnīra pasaulē.
Nikolass Hūpers sacerēja „Atvadas no Dumidora” piektajai un sestajai Harija Potera filmai.
Savukārt Aleksandrs Desplā (Krēslas sāga, Karaliene, Karaļa runa, Ūdens forma), kura talantam cita starpā pieder “Lilijas tēma”, komponēja mūziku pēdējām divām sērijām, radot grandiozu un neaizmirstamu noslēgumu.
Uzskaitītās kompozīcijas ir tikai daļa no tā, ko apmeklētājiem būs prieks izbaudīt.

Muzikālo priekšnesumu papildinās Vīzliju ģimenes locekļu klātbūtne, kas pasākumā ieviesīs laba humora un prieka dzirkstis.

Savukārt vismodernāko gaismas, skaņu un lāzera tehnoloģiju sasaiste paspilgtina apmeklētāju emocijas, radot patiesu sajūsmu. Vizuālie un burvju efekti iestatīti tā, lai jebkura Harija Potera cienītāja sirdij ļautu pukstēt nedaudz straujāk.

Vakars piedāvā muzikālu ceļojumu burvju pasaulē, kurā valda īsta draudzība, elpu aizraujoši piedzīvojumi, maiga mīlestība un pārliecināta saliedētība.