Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Tas bija lieliski! Videoieskats festivālā "Laba Daba"

Redakcija
Redakcija
Nedēļas nogalē Līgatnes novada Ratniekos aizvadīts kārtējais mūzikas festivāls "Laba Daba".Šogad festivālā „Laba Daba” uz piecām skatuvēm uzstājās vairāk kā septiņdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju, piedāvājot plašu mūzikas žanru klāstu – no folk un akustiskās mūzikas līdz rokam un no indie līdz dubstep un žanrā nenoteiktiem, atsvaidzinošiem skaņu eksperimentiem.

Festivālā piedalījās „Rīgas modes”, „Nepieradinātā folka orķestris”, „Baložu pilni pagalmi”, „Chomsky Chess Club”, „Biezoknis”, „Rīga reggae”, „Aurora”, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „Rebel Riot”, „The pink elephant”, „Dzelzs vilks”, „Nebijušā restauratori”, „Skandinieki”, „The Sound Poets” ar akustisko programmu, „Oranžās brīvdienas”, „Sus dungo”, projekts „Buržuāziskās filosofijas marasms”, „Inokentijs Mārpls”, „Auļi” un „Nohow”. Kā īpašus notikumus jāmin grupu „S.I.L.S.” un „Sniegavīru rūpnīca” koncertus, tām apvienojoties tieši uz Laba Daba festivāla laiku.

Neiztrūkstoša bija arī par tradīciju kļuvusī kora uzstāšanās. Šogad sestdienas rītā bija iespējams dzirdēt kora „Aura” koncertu.

Tāpat apmeklētājiem tika radītas iespējas skatīties kino, teātri, izstādes, piedalīties dažādās radošās darbnīcās un sportiskās aktivitātēs. Sestdienas teātra programmu aizpildīja Jēkabs Nīmanis ar dziesmām bērniem un etīžu teātris „Nerten” Laba Daba festivāls ir pazīstams ar vienkāršo un ģimenisko atmosfēru, jo vienmēr ir padomāts arī par bērniem, tāpēc festivālā redzējām daudz ģimeņu arī ar pavisam maziem tusētājiem.

Arī Epadomi un KultūrasVēstis.lv izbaudīja festivālu un piedāvā nelielu videoieskatu pasākumā.
Vērtējums: +2