Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Latviešu jaunā kantrī mūzikas cerība Edvards Strazdiņš publicē jaunu dziesmu

Redakcija
Redakcija
Latviešu jaunais kantrī mūzikas izpildītājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš, savas pirmās dziesmas sāka publicēt tikai šogad. Šonedēļ radiostacijās un mūzikas straumēšanas vietnēs nonākusi jaunu dziesmu un video “Dārzs”. Dziesma stāsta par to, ka mēs visi esam vienreizēji, unikāli un neatkārtojami. Tādi, kādus mēs paši sevi izveidojam. Dziesmas mūzikas autors ir Edvards pats, bet vārdus sarakstījis Guntars Račs. Video veidojis producents Kaspars Kambars.

Edvards Strazdiņš: “Dziesma vēsta par to, cik mēs katrs esam unikāli, kad esam mēs paši. Mūsdienās ir svarīgi par to runāt, jo tik daudzi cilvēki, īpaši mani vienaudži, sevi salīdzina ar citiem. Tāpat kā dārzā katrs zieds ir savādāks, tā arī cilvēki visi nav vienādi. Mēs katrs esam apzināti ieplānoti, īpaši apdāvināti, un ar mīlestību nolikti šajā zemē no paša Meistara rokām. Paldies par spilgto vēstījumu dziesmas vārdu autoram.” Dziesma tapusi sadarbībā ar studijas producentu Gintu Stankeviču, kurš producējis arī Edvarda iepriekšējos singlus “Dziesma par Kurzemi”, “Celties spārnos” un “Būt vienotiem”. Dziesmas videoklips filmēts Talsu novada Ārlavas pagastā.
Vērtējums: