Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Jauns vārds latviešu mūzikā - Edvards Strazdiņš

Redakcija
Redakcija
Izdevniecība MicRec ar prieku iepazīstina klausītājus ar jaunu vārdu latviešu mūzikā, astoņpadsmitgadīgais dziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš, Talsos iemīlējies rīdzinieks. Šonedēļ klausītāju vērtējumam tiek nodota viņa dziesma “Celties spārnos”, kura tapusi ar jau vairāk pieredzējušo Jelgavas mūziķi Gati Mūrnieku.

Dziesma no 1. februāra būs pieejama visās mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās. Teksta video izveidojis Ēriks Saksons.

Edvards ir dzimis Rīgā, bet par savu sirds pilsētu uzskata Talsus, kur viņa dzimtas saknes stiepjas jau paaudžu paaudzēs. Pašlaik jaunais mākslinieks mācās Rīgas Tehniskajā koledžā. Pirmās muzikālās gaitas uzsācis Juglas mūzikas skolā, lai gan interese par popmūziku radās vēl mācoties pamatskolā, kad kopīgi ar draugu izveidoja savu pirmo mūzikas grupu, ar kuru sniegti priekšnesumi dažādos skolas rīkotajos pasākumos.
Vērtējums: