Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Bermudu Divstūris” laiž klajā albumu un singlu ar Olgu Rajecku

Redakcija
Redakcija
Tuvojoties hitu karaļu “Bermudu Divstūris” vasaras koncerttūrei, grupa laidusi klajā tās otro singlu “Vidēji Glīts” kopā ar leģendāro latviešu estrādes dīvu Olgu Rajecku. Asprātīgais singls ir jau otrā dziesma no grupas jaunā albuma, kas klausītājiem būs pieejams jau no 26. maija.

Albums “Vidēji Glīts” jau no 26. maija būs pieejams visās mūzikas straumēšanas platformās -Spotify, Apple Music u.c., bet tūres koncertos to būs iespējams iegādāties uz vietas ierobežotā daudzumā. Grupa koncerttūri aizvadīs deviņās Latvijas pilsētās, piedāvājot enerģisku un neaizmirstamu koncertšovu, uzlādējot tā apmeklētājus visām vasaras ballītēm. Iegādājies savu biļeti uz kādu no koncertiem Biļešu Paradīzes kasēs. Koncertu laikā būs arī ekskluzīva iespēja iegādāties jaunā albuma “Vidēji Glīts” merču - t-kreklus, cepures un CD.

Koncertu norises vietas:
● 3. jūnijā Liepājā, koncertdārzā “Pūt Vējiņi”;
● 5. jūnijā Rojā, Rojas Brīvdabas estrādē;
● 10. jūnijā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē “Mītava”;
● 11. jūnijā Rēzeknē, Raiņa parka estrādē;
● 18. jūnijā Alūksnē, Pilssalas estrādē;
● 9. jūlijā Daugavpilī, Daugavpils cietokšņa “Inženieru arsenāla” pagalms;
● 10. jūlijā Siguldā, Siguldas pilsdrupu estrādē.
● 26. augustā Grobiņā, Grobiņas skolas stadionā;
● 3. Septembrī Rīgā, Andrejostas republikā.
Vērtējums: