Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Arstarulsmirus publisko singlu “Baterija” no gaidāmā jaunā albuma

Redakcija
Redakcija
Šodien, 24. martā lielākajās straumēšanas un mūzikas lejupielādes platformās tiek publiskota mūziķa Arstarulsmirus jaunā dziesma ”Baterija”, kas ir pirmais oficiālais singls no šī gada maijā gaidāmā albuma “Dedz”.

“Dziesmas vēstījuma centrā ir pašironiskā veidā pasniegta liriskā varoņa apzināšanās par akūtu vajadzību atjaunot savus iekšējos resursus. Apstākļos, kad nemitīgi jāpielāgojas negaidītiem izaicinājumiem un izmaiņām, kad darba telpas robežas arvien izplūst, tas ir un paliek aktuāls temats tik daudziem no mums. Rūpējoties par savu veselību un produktīvu radoošo darbību, jau gadiem tiecos uziet balansu ritmā starp darbu un atpūtu. Tomēr bieži attopos stāvoklī, kad brīdis, kas būtu jāvelta atpūtai jau atkal ir nokavēts. Dziesma domāta kā atgādinājums, lai turpmāk šo mirkli izdotos uzķert savlaicīgāk.” - par dziesmas tapšanas motivāciju dalās Arstarulsmirus.

Papildvokālu partijas skaņdarbā izpildījuši Rihards Bērziņš, Laima Dimanta, Madara Orola un Lauris Valters, ģitāru iespēlējis Mārcis Auziņš un klavieres - Elvis Lintiņš. Ieraksta skaņu režisors - Sergejs Laletins. Atgādinām, ka šī gada maijā notiks ilgi gaidītie Arstarulsmirus koncertprogrammas “Skatu punkti” koncerti, kuri līdzšinējo ierobežojumu dēļ vairākkārt tika pārcelti. Koncertprogrammā tiks iekļauti ieraksti gan no līdz šim izdoto divu mūziķa “Vēlējuma dziesmu” albumiem “Skatu punkti” (2020) un “Pie zemes” (2021), gan spilgtākās kompozīcijas no Gustavo repertuāra.

Koncerti notiks 6. maijā Liepājā, koncertzālē “Lielais dzintars” un 13. maijā Cēsīs, “Vidzemes koncertzālē”. Biļetes uz koncertiem iegādāmajamas platformā Aula — biļešu tirdzniecība koncertiem, sporta...
Vērtējums: