Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: „Vilkači” piedāvā jaunu videoklipu un aicina uz jubilejas koncertu

Redakcija
Redakcija
Gatavojoties savas 20. jubilejas svinībām, folkloras un seno cīņu kopa „Vilkači” piedāvā noskatīties jaunu videoklipu dziesmai „Es uzkāpu kalnā” no albuma „Karavīru audzināj’”.
Video stāsta par jauna karavīra ceļu, lai pievienotos citiem cīnītājiem. Tas ir pilns ar pārbaudījumiem un dažādām likstām, bet karavīru ceļā kā mītiski tēli pavada kopas dalībnieki ar dziesmu. Kā zināms, tā latvieti vienmēr sargā un spēcina.

„Vilkaču” jubilejas koncerts „Sen dzirdēju, nu ieraugu” notiks sestdien, 26. septembrī, Daugavgrīvas cietoksnī (Rīgā, Birzes ielā 2) no plkst. 17.00. Ieeja bez maksas.

Programma:
• Ierašanās no plkst. 16.30;
• Plkst. 17.00 dažādas aktivitātes: šķēpu, cirvju un nažu mešana mērķos, ekskursija gidu pavadībā pa Daugavgrīvas cietoksni, ieskatīšanās „Vilkaču” vēsturē, seno ieroču rekonstrukciju izstāde u.c.;
• Plkst. 19.00 koncerts. Uzstājas jauniešu folkloras studija „Banga” un folkloras un seno cīņu kopa „Vilkači”;
• Plkst. 21.00 danči ar „Teikas muzikantiem” un sadziedāšanās pie ugunskuriem.

Vairāk par svētku koncertu: https://ej.uz/Vilkaciem-20
Vērtējums: