Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Inese Galante iedziedājusi Tomazo Albinoni “Adagio”

Redakcija
Redakcija
Pasaules līmeņa operdziedātāja, neskaitāmu koncertu, festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” un muzikālā konkursa “Ineses Galantes talanti” mūza un organizatore Inese Galante projekta VIVA LATVIJA ietvaros piedāvā Tomazo Albinoni slavenā “Adagio” jaunu lasījumu. Ierakstā piedalījās populāri Eiropas mūziķi – tuvs Ineses draugs, nīderlandiešu saksofonists Henks van Tvillerts (Henk Van Twillert) un britu kontrabasists Dominiks Seldiss (Dominic Seldis). Šī nelielā muzikālā dāvana ir veltījums visiem mūziķiem un skatītājiem kā atbalsts un sveiciens, gaidot mūzikas dzīves atjaunošanos.

Projekts VIVA LATVIJA! aizsākās pērn maijā ar radošo akciju sociālajos tīklos Latvijas skatītāju atbalstam. Kopā ar Andreju Osokinu un Henku van Tvilleru mākslinieki ierakstīja video Džulio Kačīni skaņdarbu “Ave Maria”, pēc tam muzikālajai zibakcijai pievienojās izpildītāji no visas pasaules. Inese Galante atkal aicina Latvijas mūziķus, māksliniekus un visus interesentus pievienoties projektam Viva Latvija un dalīties ar savu daiļradi, pozitīvu garastāvokli. Savu priekšnesumu video var publicēt savos sociālo tīklu profilos, izmantojot tēmturus #VivaLatvija un #VivaLatvijaIneseGalante.
Vērtējums: