Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Ar koncertu Rīgas centrā MONTA prezentē jaunu albumu

Redakcija
Redakcija
Vakar, mājīgajās kluba St. Black & Rock Cafe Urban stage telpās, pašā Rīgas centrā, notika dziedātājas un dziesmu autores MONTAS (Montas Strūbergas) jaunā albuma Planēta TU atvēršanas pasākums. Koncertu apmeklēja Montas tuvākie cilvēki, žurnālisti un mūziķes daiļrades cienītāji. Pasākumā izskanēja mazāk zināmās dziesmas no jaunā albuma. Mākslinieces pavadošajā sastāvā muzicēja albuma producents un ģitārists Jānis Čubars, bundzinieks Kaspars Pļavnieks un basģitārists Viktors Prūsis. Klātesošie atzina, ka uzstāšanās bija emocionāla un labskanīga.

Kompānijas MicRec vadītājs un albuma izdevējs Guntars Račs: “Labi atceros Montas pirmos soļus uz skatuves. Tie bija nedroši un amatieriski, bet tas, ko es dzirdēju un redzēju vakar, liecināja par viņas lielo izaugsmi. Tas, ka Monta spēj sarakstīt gana oriģinālas un ar saturu piepildītas dziesmas, man, protams, nebija nekāds jaunums, taču realizēt tās arī koncertā, tas jau ir jauns pakāpiens. Protams, te liels nopelns Jānim Čubaram un viņa kolēģiem, kas acīmredzami bija ieguldījuši laiku un izdomu programmas sagatavošanā. Bravo!”

Albums pieejams visos mūzikas straumēšanas un lejupielādes portālos visā pasaulē. CD versijā albumu meklējiet micrec.lv, kā arī mūzikas veikalā “Mikrofons” t/k “Spice” otrajā stāvā.
Vērtējums: