Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Kukuragi” iedzied albumu kopā ar Reiniku un citām zvaigznēm

Redakcija
Redakcija
Vakar ar krāšņu koncertu kultūras centrā “Ulbrokas pērle” tika atzīmēta Bērnu Estrādes Studijas oriģināldziesmu albuma “Kukuragi” izdošana! Visu jauno dziesmu mūzikas autors ir neredzīgais dziesmu autors Aigars Ikšelis, pazīstams arī kā Aigariņš. Pasākumu kuplināja dziedātāji Patrisha, Ieva Sutugova un Mārtiņš Strods. Dziedāja arī pati estrādes studijas vadītāja un dziedātāja Agnese Šīrante. Attālinātus video sveicienus bija atsūtījuši arī Lauris Reiniks un Markus Riva.

Dziesmu ierakstus producējis Andris Šīrants. Albuma CD versijai pievienoti visu dziesmu instrumentālie pavadījumi, kā arī dziesmu vārdi un notis! Tagad katrs pats var kļūt par šo jautro dziesmu izpildītāju! Albums pieejams CD versijā un pasūtāms izdevējkompānijas “MicRec” mājas lapā un būs atrodams grāmatnīcās un mūzikas veikalos. Tāpat tas ir pieejams visās populārākajās straumēšanas un mūzikas lejupielādes platformās visā pasaulē. Agnese Šīrante: “Bērniem darbs pie šī albuma bija īsts piedzīvojums, jo pilnīgi visiem mazajiem dziedātājiem šī bija pirmā studijas pieredze, pirmās īstās fotosesijas, pirmās video dziesmu filmēšanas. Tāpat bērni neizsakāmi priecājās par draudzību un iespēju satikt Latvijā iemīļotus māksliniekus dzīvē. Liels un sirsnīgs paldies visu dziesmu autoram Aigaram Ikšelim par priecīgajām melodijām. Par foršo sadarbību paldies mūsu studijas producentam Andrim Šīrantam, fotogrāfei Līgai Pētersonei. Paldies mūsu mīļajai Laumiņas Rezidencei. Paldies visiem mūsu atbalstītājiem un draugiem par sirsnību, draudzību, par atbalstu un radošajām idejām!

Liels paldies dziesmu albuma tapšanā par atbalstu mūsu māmiņām un tētiem!
Bet vislielākais un vismīļākais paldies visiem dziedātājiem, kas piedalījās ierakstā!”
Vērtējums: