Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Gaugers & TELPA, Balode un Ieviņš izdod dziesmu “Pūķa ola”

Redakcija
Redakcija
Instrumentālās mūzikas projekts “Gatis Gaugers & TELPA” sadarbībā ar dziedātājiem Ati Ieviņu un Ilonu Balodi, laiž klajā jaunu dziesmu “Pūķa ola”. Mūzikas autors ir Gatis Gaugers, bet dziesmas vārdus sarakstījusi Ilona Balode.

Gatis Gaugers: “Radot šo dziesmu, man bija sajūta, ka atrodos kaut kur starp vakardienu un šodienu. Arī rītdiena rīt pārvērtīsies par šodienu un šodiena jau būs vakardiena. Tagad esmu sapratis to, cik ļoti svarīga ir tieši tā diena, kurā tu dzīvo. Dzīvojam un izbaudām šodienu, nenodarot pāri tai šodienai, kura būs rīt!”

Ilona Balode: “Neērti jautājumi kā neērtas kurpes spiež un dažkārt neļauj mums aizmigt aukstās pusnakts stundās un atstāj bez miega karstos, tvanīgos vasaras vakaros, naktīs, kad mēs apstājāmies un pārstājam skriet. Tad viņi tur sēž un uzglūn. Šie jocīgie jautājumi kas sākas parasti ar “kāpēc”?
Un atbilde ir… wrong question, error…sistēmas kļūda…nav nozīmes jautāt, jo atbilžu nav. Vismaz “Pūķa ola” tādas nesniedz.”

Dziesmas producents ir Gatis Gaugers un Mārtiņš Burkevics. Video veidoja Ēriks Saksons.
Vērtējums: