Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Inese Ērmane publicē jaunu dziesmu «Runā ar mani»

Redakcija
Redakcija
Pazīstamā dziedātāja un tekstu autore Inese Ērmane sadarbībā ar komponistu Jāni Strazdu ir radījuši apcerīgu un romantisku dziesmu «Runā ar mani». Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmērs romantiskajā Ieriķu Dzirnavu dabas takā, savukārt kadri par kopīgajiem brīžiem ir Ineses ģimenes filmēti viņai mīļās vietās. Videogrāfs – Jānis Kešāns.

Dziedātāja Inese Ērmane savu darbību sāka kā franču šansonu dziedātāja, dziedājusi Rīgas Sarkanajā korī un Rīgas Zelta korī. 2016.gadā sadarbībā ar komponistu un producentu Jāni Ķirsi nāca klajā Ineses debijas albums «Nāc blakus man». Inese regulāri koncertē un izpilda gan zināmas franču, angļu, spāņu un latviešu melodijas džezīgās noskaņās, gan arī savas oriģināldziesmas. Papildus muzikālajām gaitām Inese Ērmane māca franču, spāņu un angļu valodu, kā arī vada Mūzikas studiju Siguldas Valsts ģimnāzijā.

Dziesma ierakstīta JUMP Studio, skaņu režisors Edgars Skrāģis. Ierakstā kopā ar Inesi piedalījušies Jānis Strazds (taustiņinstrumenti), Aivars Meijers (basģitāra), Kristens Kupčs (ģitāras) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).
Vērtējums: