Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Uz Eirovīziju 2022 brauks "Citi zēni"

Redakcija
Redakcija

12. februārī noslēdzās LTV konkurss "Supernova", kas ir pašmāju nacionālā atlase starptautiskajam dziesmu konkursam "Eirovīzija" Itālijā. TV skatītāju balsojumu summējot ar profesionālas žūrijas vērtējumu, šogad Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs "Citi zēni" ar dziesmu "Eat your salad".

Grupā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas). 2021. gada izskaņā iznāca grupas debijas albums “Suņi iziet ielās”. Jaunākais grupas singls ir “Limuzīns uz krīta”.

Citi zēni "Eat Your Salad" | Supernova2022 FINĀLS

2. vietu ieguva Aminata. Trešajā vietā ierindojās Intara Busuļa un Reiņa sējāna duets "Bujāns" ar dziesmu ""He, She, You & Me",4. vieta – Miks Galvanovskis, 5. vieta – Elīna Gluzunova, 6. pozīcija – "Mēs jūs mīlam", 7. – grupa "Bermudu divstūris", 8. vieta – "Inspo", 9. vieta – RAUM, 10 vieta. – Linda Rušeniece un pēdējais, 11., palika Miks Dukurs.

12. februāra vakarā savus pārstāvjus Eirovīzijas dziesmu konkursā noskaidroja arī Lietuva un Igaunija. Konkursā "Eesti Laul" uzvarēja un tiesības pārstāvēt Igauniju ieguva Stefan ar dziesmu "Hope", bet Lietuvas konkursā "Pabandom iš naujo 2022" triumfēja Monika Liu ar kompozīciju "Sentimentai".