Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Rīga vai Roma? Atrodi atšķirības Mārtiņa Kantera jaunās dziesmas videoklipā

Redakcija
Redakcija
Mārtiņa Kantera (agrāk Ruska) jaunākais dziesmu albums “Glezna” nāca klajā šī gada maijā. Albumā iekļautas jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar Ojāra Vācieša, Jāņa Petera un Guntara Rača vārdiem. Viena no saulainākajām albuma dziesmām, kura ļoti uzrunā klausītājus arī Mārtiņa koncertos, ir dziesma “Visi ceļi ved uz Romu”. Jaunās dziesmas vārdu autors ir Guntars Račs, kura autorvakarā “365” Mārtiņš piedalīsies jau šo piektdien 12. augustā, kopā ar Rīgas Doma zēnu kori kāpjot uz Dzintaru koncertzāles skatuves.

Dziesmas video ir filmēts Vecrīgā, taču tajā redzamās ainas tik ļoti atgādina Itāliju, ka nezinātājs varētu arī sajaukt. Videoklipa režijas autors ir pats Mārtiņš, bet filmēja un montēja Kaspars Kambars. Dziedātāja partnere videoklipā ir arī viņa partnere dzīvē, Kantera kundze Žanete, kura redzama gan uz albuma vāka, gan iepriekš piedalījusies arī dziesmas “Balts rīts” videoklipā.

Jaunās Mārtiņa koncertprogrammas “Glezna” koncerti notiks:
13.septembrī – VEF Kultūras pilī, Rīgā;
17.septembrī – Jelgavas kultūras centrā;
24. septembrī – Valmieras kultūras centrā;
1.oktobrī – Liepājas OC Rožu zālē.

Biļetes “Biļešu paradīze” kasēs un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/pe...
Vērtējums: