Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Baiba Ozoliņa izdod debijas singlu „Viegli sirds mana sitas”

Redakcija
Redakcija
Dziesmu autore un dziedātāja Baiba Ozoliņa plašākai publikai nodod debijas singlu „Viegli sirds mana sitas”, kurš tapis sadarbībā ar dziesmas producentu Gintu Stankeviču un vārdu autoru Gati Mūrnieku. Līdz ar dziesmu iznācis arī videoklips, kuru uzņēmis Mārcis Šēners, un kura video montāžu veikusi pati Baiba Ozoliņa.

Dziesma ir par sievietes spēju un vēlēšanos dzīvot saskaņā ar sevi, par sevis apzināšanos un atrašanu.
Interesanti, ka dziesmā izmantota Latviešu tautasdziesmas frāze “ Es meitiņa kā rozīte”, tā vienkārši un kodolīgi sevī ietver latviešu sievietes spēku, zināšanas un skaistumu - kā ārējo, tā iekšējo. Videoklipa galvenās varones ir četras sievietes, kuras pārstāv četras dabas stihijas – zemi, gaisu, ūdeni un uguni. Sievietes ir stihijas pašas par sevi un spēj sevī apvienot neiespējamo, pateikt savām bailēm "nē", kā arī pašas sevi iedvesmot vai, pilnīgi pretēji - graut. Video klipa filmēšana norisinājās saulainā, bet vēsā oktobra sestdienā, sākot ar piekto galveno varoni – zirgu Monako - Carnikavas apkaimē, un beidzot ar uguns trikiem vēlā naktī Zvejniekciema pludmalē.
Vērtējums: