Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Lienei Šomasei jauna iedvesmojoša dziesma un video!

Redakcija
Redakcija

Dziedātāja Liene Šomase atver jaunu lapaspusi un publicē pirmo dziesmu no nākamā gada pavasarī gaidāmā jaunā albuma. Dziesma „Mūsu laiks” ir stāsts par pacietību, izturību un cīņas sparu ceļā uz savu mērķi! Tāpēc dziesmas videoklipa veidošanā iesaistīti arī Valmieras jaunie sportisti.

Pazīstamās vācu komponistes Kristīnas Bahas, Vācijā super populāro dziesmu „Atemslos durch die nacht” latviskojis Guntars Račs un dziesmas koncerta pirmizrāde notiks jau šo sestdien 5.septembrī Liepājas Olimpiskajā centrā, Rača jubilejas lielkoncertā „Dzimis Liepājā”, kurā Liene uzstāsies kopā ar dziesmas video redzamajām deju studijas „Gemstone Studio” dejotājām.

Jaunajai dziesmai tapis arī iedvesmojošs video, kurā piedalījušies „Valmieras Bērnu sporta skolas” audzēkņi un treneri, kā arī „Valmieras Bērnu sporta skolas”, „Augstas klases sportistu sagatavošanās centra” BMX sportisti, kurus trenē Ivo Lakučs. Video režija - Liene Šomase un Ritvars Bluka. Video operators un montāža - Ritvars Bluka.

Liene Šomase: „Mūsu laiks – tas ir laiks, kad mēs varam uzsākt kaut ko jaunu un turpināt cīņu par saviem mērķiem dāvājot prieku un smaidu saviem līdzcilvēkiem. Šī dziesma ir arī par mani pašu un par manām šī brīža sajūtām. Ja es esmu kaut ko izdomājusi, es cenšos to piepildīt un neapstājos pie pirmajām grūtībām. Sports - tā ir cīņa, tāpat kā ikdiena, kad mēs izcīnām lielākas un mazākas cīņas. Es esmu lepna par Latvijas sportistiem un viņu panākumiem. Ar šo dziesmu es vēlos pateikt, ka viss ir iespējams! Vajag tikai noticēt sev! Pateicos dziesmas autorei Kristīnai Bahai par atļauju iedziedāt viņas dziesmu un paldies dziesmas atdzejotājam un video režisoram. Paldies visai radošajai komandai. Īpašs paldies - „Vidzemes Olimpiskā centra” valdes priekšsēdētājam Artim Jansonam un „Valmieras Bērnu sporta skolas” direktorei Līga Dzenei! Visu pārējo dalībnieku vārdus atradīsiet zem dziesmas video kanālā YouTube.”.

Dziesmas komponiste Kristīna Baha: „Es esmu ļoti iepriecināta un lepna, ka mana dziesma tagad skanēs arī latviski! Es novēlu Lienei panākumus ar šo dziesmu un turēšu par viņu īkšķus!”.

Guntars Račs: „Ideja par šis Vācijā super populārās dziesmas latviskošanu radās manam radiniekam no Vācijas, kura draugs ir saistīts ar mūzikas biznesu. Viņš man pajautāja, vai es uzskatu, ka šī dziesma, kuru izpilda dziedātāja Helēne Fišer varētu gūt popularitāti Latvijā. Es noklausījos un atcerējos par Lieni un jau nākamajā dienā viņai piezvanīju. Tam sekoja saskaņošana ar dziesmas autores pārstāvjiem no EMI un, te nu mēs esam un man šķiet, ka tas būs hits arī Latvijā! Runājot par video, mani tas no sirds aizkustina. Lai šiem jauniešiem veicas, jo tie ir mūsu nākamie pasaules čempioni!”.



Videoierakstā vēl piedalījās: florbolisti – treneris Aigars Belasovs, vieglatlēti – treneri Raitis Ravinskis, Baiba Kaufmane, Pēteris Karlivāns, futbolisti – treneris Māris Antons, hokejisti – treneri Aivars Anis, Jānis Lauris, sadarbībā ar Valmieras Futbola klubu, Valmieras Hokeja klubu un Valmieras Sporta klubu. Basketbolisti filmēti starptautiskā jauniešu basketbola turnīrā „Summer Cup 2015” – turnīra organizētāji „Vidzemes Augstskola/ Valmiera Glass” sadarbībā ar Vidzemes Olimpisko centru un Valmieras Bērnu sporta skolu.