Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Saldās sejas, Muktupāvels un Fomins – “Augusts (Pa apli)”

Redakcija
Redakcija
Kopš pagājušā gada 1. septembra, grupa “Saldās sejas” katra mēneša pirmajā datumā publicē vienu jaunu, katram konkrētajam mēnesim veltītu dziesmu. Noslēdzot projektu “12”, dziesmā “Augusts”, grupai pievienojušies dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels un Ivo Fomins. Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Guntars Račs.

Guntars: “Sākotnēji šķita, ka viena dziesma mēnesī, tas ir nieks, it īpaši tāpēc, ka mūzikas autori bija dažādi, ne tikai grupas dalībnieki. Taču, ar katru nākamo dziesmu, auga arī atbildības sajūta. Bieži vien dziesmas tika mainītas un pārrakstītas tikai dažas dienas pirms to publicēšanas. Tā notika arī ar augusta dziesmu, kas tika nomainīta tikai pirms četrām dienām, kad sapratām, ka iepriekš izvēlētā un ierakstītā, nebūs īstā. Tad arī tika piesaistīts Zigfrīds un Ivo, kas, labi draugi būdami, neatteica. Izmantojot iespēju, vēlos pateikt lielu paldies visiem mūsu viesmāksliniekiem – grupām “Labvēlīgais tips”,“Līvi”,”4tie”, “Karameles”, “Ducele”, kā arī Aijai Andrejevai, Uldim Marhilevičam, Jānim Stībelim, Normundam Rutulim, Igo, Ivo Fominam, Arnim Veisbārdim, Edvardam Strazdiņam, Mārtiņam Kanteram un Antrai Stafeckai.”

Augusta ierakstu studijā producēja Gints Stankevičs, kurš ir arī visu iepriekšējo mēneša dziesmu (izņemot vienu) producents. Dziesmas video versijā izmantoti visu 11 mēneša dziesmu video versiju materiāli.
Vērtējums: