Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Salauzti instrumenti “Saldās sejas” un “Līvi” kopdziesmā

Redakcija
Redakcija
Grupa “Saldās sejas”, turpinot albuma “12” projektu, talkā aicinājusi leģendāro grupu “Līvi” un tās šī brīža līderus Ainaru Virgu un Jāni Buķeli, lai kopīgi radītu dziesmu “Janvāris”. Ģitāras solo ieskaņojis Ivo Fomina grupas ģitārists Roberts Dinters.

Te nu tas ir, kārtīga Liepājas ģitārmūzika un diezgan dulls video. Videoklipa filmēšanas vajadzībām tika īpaši iegādātas 4 jau pamatīgi cietušas, neskanošas un nelabojamas ģitāras, kuras filmēšanas laikā tika iznīcinātas. Pamatīgi cieta arī filmēšanas vajadzībām iegādātais bungu komplekts. Noskatieties video un redzēsiet paši!

Dziesma ierakstīta kopā ar producentu Gintu Stankeviču, bet filmēja Kaspars Dvinskis (Dween Production). Filmējām “Siguldas Ierakstu Studijā” un apskaņošanas kompānijas “Bang” noliktavās Liepājā. Visiem paldies un gaidiet februāra dziesmu!
Vērtējums: