Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Guntars Račs un “Rīgas Doma zēnu koris” vienojas kopīgā dziesmā

Redakcija
Redakcija
12.augustā "Dzintaru koncetrtzālē” notiks mūziķa un dziesmu autora Guntara Rača autorvakars “365”. Koncerta pirmajā daļā izskanēs vairākas jaunas dziesmas, kuru pamatā ir dzejoļi no populārajām Rača grāmatām “365”. Viena no jaunajām dziesmām būs “Maijpuķīte”, kuras pamatā ir 5. jūnija dzejolis no grāmatu sērijas trešās daļas. Arī dziesmas melodiju šoreiz rakstījis Guntars pats. Kora partijas aranžējis Rūdolfs Bērtiņš, ierakstā piedalījās “Rīgas Doma zēnu koris” ar tā vadītāju diriģentu Mārtiņu Klišānu. Ierakstu producēja Gints Stankevičs.

Gaidāmā autorvakara “365” pirmajā daļā uzstāsies grupa “Saldās sejas”, jau pieminētais “Rīgas Doma zēnu koris”, jaunas Maestro dziesmas no tikko izdotā albuma “Glezna” izpildīs Mārtiņš Kanters, piedalīsies Maestro jaunā favorīte Paula Saija un grupas “Saldās sejas” solisti.
Koncertā skanēs vēl vairākas pilnīgi jaunas, paša Guntara rakstītas un izpildītas dziesmas, tostarp arī iepriekšējo solo dziesmu “Mazs putniņš”.

Foto (Līga Zemdega/MicRec): https://failiem.lv/u/pa3eu48cv
Dziesmas “Maijpuķīte” teksta video veidoja Dween Production
Klausies vai lejupielādē dziesmu “Maijpuķīte”: https://orcd.co/maijpukite
Uz tikšanos 12. augustā “Dzintaru koncertzālē”!
Biļetes biļešu “Paradīzes kasēs” un internetā: https://bit.ly/3a7RPPU
Vērtējums: