Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Latvijas Radio 2 svin 26 ar jubilejas dziesmu „Ar Radio tu neesi viens”

Redakcija
Redakcija
Latvijas Radio 2 svin 26! – ētera personības kopā ar jaunu kolēģi Antru Stafecku rada jubilejas dziesmu „Ar Radio tu neesi viens”.1. aprīlī, Latvijas populārākā radiostacija Latvijas Radio 2 svin 26. dzimšanas dienu. Par godu jubilejai dziedošas ētera personības radījušas dziesmu "Ar Radio tu neesi viens", ko ierakstīja klausītāju iemīļotie programmu vadītāji un mūziķi Mārtiņš Kanters, Normunds Zušs, Kaspars Markševics un jauna kolēģe Antra Stafecka, kura Latvijas Radio 2 ētera personībām piepulcējusies tieši dzimšanas dienā.

Lai arī Latvijas Radio 2 svinības klātienē šogad bija jāpārceļ, visas dienas garumā klausītāji varēs sazināties ar radiostaciju, sūtot sms ziņojumus ēterā un baudot īpaši sagatavotos raidījumus, informē LR2 galvenais redaktors Kaspars Mauriņš. Šodien dubultsvētki ir arī viņam: jo viņš ir apstiprināts par Latvijas Radio 2 kanāla vadītāju.
Vērtējums: