Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Markus Riva ar dubultsinglu piesaka jaunu albumu

Redakcija
Redakcija
Vasaras pilnbriedā mūziķis Markus Riva klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu latviešu un krievu valodā vienlaikus. „Vēl pēdējoreiz”/ „Белые ночи” ir pirmais singls no dziedātāja rudenī gaidāmā studijas albuma.

„Plašāks klausītāju loks nosaka to, ka savā daiļradē vienmēr jāpiedomā, lai neviens nepaliktu atstāts novārtā,– pēc jaunām dziesmām taujā gan mani klausītāji tepat Latvijā, gan arī fani no Krievijas un citām valstīm,” tā Markus. „Esmu gandarīts šo dziesmu izdot uzreiz abās valodās. Gaidāmais albums gan plānots latviešu valodā, bet tuvākajā nākotnē tas varētu iznākt arī krieviski.”


Singla „Vēl pēdējoreiz” mūzikas un teksta autors ir Markus Riva, bet vārdus „Белые ночи” radījis ilggadējs Markus sadarbības partneris no Ukrainas Igors Tatarenko. Dziesma ierakstīta „Factory Sounds Studio”, un kompozīciju aranžējis tās līdzautors Gints Stankevičs.

No 28.jūlija „Vēl pēdējoreiz”/ „Белые ночи” pieejama visās mūzikas straumēšanas platformās.
Vērtējums: