Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: "Duetu pērles" Dzintaros sola hitus ar pārsteigumiem

Redakcija
Redakcija
Jau trešo gadu augusta nogalē Jūrmalā Dzintaru koncertzālē notiks populārās mūzikas festivāls “Bigbank Latvijas pērles”, kas pirms diviem gadiem sevi pieteica kā spilgtu kūrortpilsētas koncertdzīves notikumu. Festivāls norisināsies trīs dienas – no 26. līdz 28. augustam – un piedāvās daudzveidīgu pašmāju mūzikas krāsu paleti.

Otrajā festivāla vakarā koncertā "Duetu pērles" satiksies Latvijas populārākie mākslinieki, lai kopīgi izdziedātu skaistākos duetus. Dažādās kombinācijās sadziedāsies Viktors Lapčenoks, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Ira Krauja un Normunds Pauniņš, kā arī Alex. Skanēs gan jaunāko laiku populārākie dueti, kā piemēram “Pasakā”, “Uzzīmē mani” , “Ave Pali”, “Tu un es” , “Es tev”, kā arī laika pārbaudi izturējuši skaņdarbi, kā piemēram: “ Nakts dziesma”, “Pāri dzelmei”, “Dzel manī sauli”, “Baltā dziesma”, “Par to (Raudāja māte)”, “Vēju stundā” un citas.


KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā ekskluzīvu video ieskatu koncerta mēģinājumā.
Vērtējums: +4