Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Dažas vienkāršas patiesības, kāpēc vienmēr uzvar Dons

Redakcija
Redakcija
Sestdien Venstpilī Muzikālās bankas 2014 finālā ar kārtējo grāvēju "Pāriet bailes" uzvarēja Dons ( Arturs Šingirejs). Jau trešo gadu pēc kārtas Muzikālajā bankā. Drīzumā, ļoti ticams, būs kārtējā uzvara Zelta mikrofona mūzikas balvā, koncerti ir izpārdoti, katra jaunā dziesma ir hīts. Kāpēc? Lieliska balss, talantīgs komponists, pats bieži raksta arī dziesmu tekstus, pats spēlē instrumentus, pats piedalās arī sevis producēšanā. Neatkarīgs, patiess un vienkāršs! Nerīko skandālus un nepin intrigas, bez kā liela daļa Latvijas zvaigžņu būtu vienkārši aizmirsti. Nelidinās mākoņos un, kas svarīgi- dzied latviski. Un lepojas ar to, ka ir latvietis un dzīvo Latvijā!

Epadomi pavasarī sagaidīs savu 5 gadu pastāvēšanas jubileju, esam mainījušies vizuāli, nedaudz arī saturiski un kļuvuši dažādi ( KultūrasVēstis.lv, Tavavirtuve.lv). Vienmēr portālā svarīgu vietu ieņēmuši un ieņems mūsu pašu veidoti videomateriāli, nofilmētas arī vairāk kā 100 intervijas. Arī ar Donu. Piedāvājam pāris, arī šodien aktuālas, atziņas no 2012. gadā nofilmētās intervijas Epadomi.lv ar Donu ( pilns intervijas ieraksts ŠEIT), kurā mūziķis vienkārši un saprotami stāsta par savu attieksmi pret mūziku, slavu un Latviju kā savu dzīvesvietu. Tas viss, kopā ar talantu un vēlmi radīt vēl un vēl, nevar nenest veiksmi!

Apsveicam Donu un vēlam daudz jaunu panākumu! Intervijā, tā starp citu- bez ambīcijām un solījumiem iekarot pasauli, tiek pieminēta arī iespēja radīt ko lielāku, un ne tikai Latvijas mērogā- tātad tas vēl priekšā!
Vērtējums: