Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Hokeja fanuteltī šodien par Latviju fanos mūziķis Dons

Redakcija
Redakcija

Ar uzmundrinošiem hokeja tematiskajiem pasākumiem un Pasaules hokeja čempionāta tiešraidēm, ir aizvadītas jau trīs čempionāta tiešraižu spēles Optibet Fanuteltī pie Arēnas Rīga. To, ka latvieši ir hokeja cilts, pierādījusi arī pasākuma apmeklētība un telts viesu aktīvā iesaiste organizētajos konkursos. Fanutelts viesi ir vienoti un vērojot no malas, brīžam pat šķiet, ka šeit sapulcējusies viena liela un laimīga ģimene uz savām ikgadējām svinībām.

Lai priecētu viesus, telts organizatori rūpējas, lai pirms Latvijas izlases spēlēm, sanākušajiem līdzjutējiem būtu iespēja tikties ar kādu hokeja sabiedrībā labi zināmu personību.

Šodien Fanuteltī pie Arēnas Rīga viesosies latviešu dziedātājs Arturs Šingirejs, labāk pazīstams ar skatuves vārdu Dons. Fanutelts apmeklētājiem būs iespēja aprunāties ar mūziķi, iegūt savā īpašumā autogrāfu, kopā uzspēlēt galda hokeju un sacensties metienos pa hokeja vārtiem.

Tiekamies Optibet Fanuteltī 2022. gada 19. maijā, plkst. 19:30, Latvijas izlases spēles pret Čehijas valsts vienību sākums 20:20

Nāc līdzi just!