Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Dziesminieku festivāls "Bardu rudens 2014" pilns ieraksts

Redakcija
Redakcija
KultūrasVēstis.lv Covid-19 sērgas laikā, aicinot būt atbildīgiem, piedāvā pavadīt laiku mājās, noskatoties lielisku dziesminieku koncertu, kas notika Rīgā 2014. gadā. Vērtīgu šo laiku un labu veselību!

2014. gada 22. oktobrī plkst. 19.00 kultūras un atpūtas centra Imanta Lielajā zālē notika 11. starptautiskā bardu un folka festivāla Bardu rudens 2014 noslēguma koncerts. Tā ietvaros Latvijā viesojās mūziķi no Igaunijas, Baltkrievijas un Lietuvas, lai sadziedātos ar Latvijas dziesminiekiem. Koncertā piedalījās Latvijas dziesminieki un bardi, tostarp, Valdis Atāls, Elīna Līce, Jōrans Šteinhauers, Helēna Kozlova, kā arī ārvalstu viesi - Juhans Jēgers (Juhani Jaeger) ar grupu Vinland (Igaunija), Mihails Celkoviks (Mihail Tselkovik, Baltkrievija), Aleksandrs Makajevs (Aleksandras Makejevas, Lietuva), Valērijs Šerelis (Valerijus Šerelis, Lietuva), Egins Grajausks (Eginas Grajauskas) ar grupu (Lietuva).

Epadomiem – 10! Video no portāla arhīviem. 2014. gads
Vērtējums: