Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Sabiedrībā iemīļoti mākslinieki izdod dziesmu, lai palīdzētu kolēģiem atveseļoties

Redakcija
Redakcija
Latvijā iecienīti mūziķi apvienojušies, lai radītu aizkustinošu un pārdomas rosinošu dziesmu par līdzcilvēku atbalstu - “Pirms”. Tā tapusi fonda “Līdzskaņa” radošajā nometnē, sadarbojoties tādiem mūziķiem kā Valdis Atāls, Atis Zviedris, Olga Rajecka, Aija Andrejeva u.c. Šis ir pirmais fonda singls, kas vienlaikus ir arī veltījums sabiedrībai tā pastāvēšanas pirmajā gadadienā.

Līdz ar dziesmas nonākšanu klausītāju rokās, aprit gads, kopš mūziķu sociālā atbalsta fonda “Līdzskaņa” darbības sākuma. Šajā laika posmā notikuši divi labdarības koncerti, radošā nometne, kā arī sniegta finansiāla palīdzības ārstniecības un rehabilitācijas izmaksu segšanai septiņiem Latvijas mūziķiem. Taču saraksts ar tiem, kuriem nepieciešams atbalsts visu laiku papildinās, šobrīd vēljoprojām finansiāls atbalsts veselības problēmu pārvarēšanai nepieciešams Rolandam Ūdrim jeb Ūdrītim, ilglaicīgajam “Opus Pro” dalībniekam Uldim Krūmiņam, Hugo Karlānam, Robertam Gobziņam, ģitāristam, vijolniekam Aleksandram Šlujevam, ģitāristam Harijam Zariņam un citiem mūziķiem.

Atbalstīt mūziķus var, zvanot uz “Līdzskaņa” ziedojumu tālruni: 90006382, tādējādi ziedojot 1.42 eiro mūziķu rehabilitācijas un ārstnieciskajiem pasākumiem. Kā arī līdz 25. februārim, nobalsojot par savu mīļāko dziesmu tirdzniecības parkā “Alfa”, kur katru nominācijas “Alfa Gada dziesma” laureātam veltīto balsi t/p “Alfa” ieskaitīs kā ziedojumu trīs centu apmērā fondā “Līdzskaņa”.
Neesi vienaldzīgs – atbalsti nelaimē nonākušos mūziķus!
Vērtējums: