Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


"Prasts mēsls un plaģiāts": youtube.com lietotāji par jauno Lienes Brikovskas "erotisko" videoklipu

Nesen izveidotais pikantais ambiciozās talantu šovu dalībnieces Lienes Brikovskas videoklips youtube.com saņēmis pamatīgu nopēlumu. Vairums komentētāju uzskata, ka vājo muzikālo sniegumu klipa veidotāji mēģinājuši aizstāt ar prastu atkailināšanos, tāpat klipam tiek piedēvēts plaģiāts un asi kritizēta smēķēšana dziesmas laikā.

Komentārus internetā gan nevajadzētu uzskatīt par noteicošo faktoru un gan jau arī pati Lee Brikowskey īpaši nepārdzīvo,tā teikt- jo sliktāk un skaļāk, jo labāk. Uz starp apmēram 40 negatīviem komentāriem atradām arī divu pozitīvus, tā kā nav tik traki..bet vērtējiet paši

Lee Brikowskey jaunais videoklips "Kailums"



Spilgtākie youtube.com lietotāju komentāri

Tas ir neizdevies komercprojekts. Ar mākslu un dziedāšanu tur nav nekā kopīga. Ne klipam, ne dziesmai nav dvēseles. Domāju, ka izņemot pašus dalībniekus, ļoti maz cilvēkus uzrunās šis darbs.

kursh mudaks vinjai pateica ka vinjai ir dziedaamaa riikle?

Dziesma patiešām skaista un nedomāju, ka Liene tik skaisti māk dziedāt! Bet nu dziesma ar klipu neiet kopā, ja dziesmas nosaukums ir ''kailums'' tas taču nenozīmē, ka plikai jādanco apkārt. Respekts jāiegūst ar balsi, nevis ar seksīgu apakšveļu!

lēta dziesma. ja klipam būtu tikai mūzika bez vārdiem, tad būtu pavisam cita lieta.

Baigais plaģiāts klipam Stereo Alchemy - A Rapture (Official Music Video) ar Lindseju Lohanu!!!!

Piekrītu par vulgārismu. ''Seksīgums'', kas mēģināts tikt attēlots video klipā ir pārāk pārspīlēts, izskatās prasti.

Vai šim klipam sponsors ir Marlboro vai kas tml?

Būsim reāli, a ko gaidīt no.........

atceraties, ka dziesmas teksta autors ir kivičs :D nebrūkat viņai vismaz par to

ja viņa nebūtu uzkritusi uz nerva pieļāuju domu, ka patiktu gan dziesma, gan klips, bet pēc viņas iedomīgās un augstprātīgās tv debijas, vēmiens nāk! sabojāja visu iespaidu!

Klips ir seksīgs, dziesma arī, perfekta dziesma kopīgam vakaram.

videoklips tikpat vulgārs kā izpildītāja. cigarete ir foršs akcents, bet nejau tik pārspīlēti daudz.

ja es neklausītos dziesmu, bet skatītos tikai videoklipu tad šķistu, ka dziesma par vienas nakts sakaru vai ko tamlīdzīgu. Lai gan neko citu jau nevarēja sagaidīt.

Dziesma pilniigs meesls, teksts robezhojas ar gariigu atpaliciibu un galvenaa varone izskataas peec nolietotas mazgadiigas slampas ar kautuves ziimogiem uz rokaam :)))))

Mūsdienās laikam jo kailāk, jo labāk. Porno visur. Te jau vairs nav jutekliskais, bet perversais. Miss old times

No latviešiem atkal mācās pasaules zvaigznes...

     [+] [-]

, 2012-03-07 20:38, pirms 12 gadiem
Abi video sekli liekas tiešām ārzemnieki špikojuši no mums