Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


Foto: Mākslas akadēmijas studentu un absolventu panākumi jauno dizaineru konkursā “SaloneSatellite”

Redakcija
Redakcija
No 2015. gada 14. līdz 17. oktobrim norisinājās dizaina izstāde “I Saloni WorldWide Moscow”. Tās ietvaros notika jauno dizaineru konkurss “SaloneSatellite”, kurā piedalījās un panākumus guva arī Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) studenti un absolventi.

LMA pārstāvēja studenti Inga Insberga un Aleksejs Donka. Dalībnieku vidū bija arī LMA absolventi Ligita Breģe un Rodions Zeņevičs. 3. vietas apbalvojumu saņēma Aleksejs Donka par LMA bakalaura programmā izstādāto diplomdarbu “FOLDIS” (darba vadītājs – docents Ervins Pastors), savukārt godpilno pirmo vietu ieguva LMA absolvents Radions Zeņevičs par dizaina projektu “POGO”. Kopskaitā konkursā šogad tika piešķirta viena 1. vieta, divas 2.vietas un trīs 3. vietas.LMA pārstāvēja studenti Inga Insberga un Aleksejs Donka. Dalībnieku vidū bija arī LMA absolventi Ligita Breģe un Rodions Zeņevičs. 3. vietas apbalvojumu saņēma Aleksejs Donka par LMA bakalaura programmā izstādāto diplomdarbu “FOLDIS” (darba vadītājs – docents Ervins Pastors), savukārt godpilno pirmo vietu ieguva LMA absolvents Radions Zeņevičs par dizaina projektu “POGO”. Kopskaitā konkursā šogad tika piešķirta viena 1. vieta, divas 2.vietas un trīs 3. vietas.