Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


“Keramikas dizaina un mākslas tirgus” Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

“Keramikas dizaina un mākslas tirgus” Kalnciema kvartālā
Sabīne Vīksna

Latvijas Keramikas asociācija sadarbībā ar Kalnciema kvartālu aicina uz pirmo “Keramikas dizaina un mākslas tirgu” šī gada 21. maijā no 10.00 rītā līdz 16.00 pēcpusdienā.

“Keramikas dizaina un mākslas tirgus” būs pirmais prezentācijas pasākums tiem Latvijas keramiķiem, kas rada inovatīvus dizaina un mākslas priekšmetus, traukus un aksesuārus, laužot esošos stereotipus par šo arodu un piesakot jaunas idejas.

“Keramikas dizaina un mākslas tirgū” piedalīsies vairāk kā 20 dažādi keramikas meistari, dizaineri un amatnieki, kas apmeklētājus priecēs ar dažādiem keramikas izstrādājumiem no tādiem keramiskiem materiāliem kā māls, akmens masa un porcelāns. Uz vietas iegādāties varēs gan pavisam nelielus keramikas mākslas darbus un rotas, gan sadzīvē lietojamus traukus un lielākus dizaina priekšmetus. Tirdziņā piedalīsies gan jau zināmi un pieredzējuši meistari un amatnieki, gan jaunie mākslinieki, kas tikai nesen pabeiguši studijas Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuāli plastiskās nodaļas keramikas apakšnozarē.

Vīnu veikala iekštelpās būs iespēja apskatīt dažādus keramikas gaismas ķermeņus.
No plkst. 11.00 līdz 15.00 sadarbībā ar “Vaidavas keramiku” norisināsies mālu darbnīca bērniem un pieaugušajiem.

Ieeja pasākumā - bez maksas!
Norises vieta: Kalnciema iela 35, Rīga