Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


Keramiķes Ineses Līnes "STĀSTI"

Redakcija
Redakcija

Keramiķes Ineses Līnes "STĀSTI"
Publicitātes attēls

No 10. decembra Kultūras un atpūtas centra IMANTA izstāžu zālē apskatāmi mākslinieces Ineses Līnes veidotie keramikas darbi.

Izstādē, kurai izvēlēts nosaukums STĀSTI, Inese Līne aicina māla veidotajos tēlos lasīt katram savu stāstu - par siltām un saulainām vasaras dienām, kad tie radīti, par mājām, kurās dzīvojam un piedzīvojam dzīvi, par cilvēkiem, kurus satiekam un iepazīstam, par mūsu kultūras tradīcijām un saknēm, kas stiprina ikkatra garīgās vērtības, par intīmi maģiskiem rituāliem, kas ietekmē mūsu dvēseles būtību, par vietām, kur satikties pašam ar sevi un dzīves svinēšanu.

“Sieviete. Pārliecība – māksliniece, domāšanas veids – keramika.”
Tā sevi raksturo keramiķe Inese Līne, kura savu pieredzi, zināšanas un citas garīgās vērtības ikdienā dāvina audzēkņiem, strādājot Rīgas Amatniecības vidusskolā par mākslas priekšmetu pedagogu. Beigusi Latvijas Mākslas akadēmiju un ieguvusi maģistra grādu vizuāli plastiskajā mākslā. Ir Latvijas Mākslinieku savienības un Latvijas Dizaineru savienības biedre. Aktīvi piedalās radošo darbu izstādēs, kā arī vietējos un starptautiskos simpozijos. Mākslinieces veidotie darbi atrodas privātkolekcijās gan Latvijā, gan ārzemēs.

Apmeklētājiem māksliniece piedāvā piecus no dažādām akmens masām veidotus stāstus, kas tapuši dažādos mākslas simpozijos.

Izstāde apskatāma līdz 2016.gada 31.janvārim katru dienu no plkst.10.00-20.00, Rīgas Kultūras un atpūtas centra IMANTA II stāva galerijā.

Ieeja bez maksas.