Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


DEJAS DIENA Cīravā

Redakcija
Redakcija

Ceturtdienā, 28.aprīlī, arī CĪRAVĀ norisināsies DEJAS DIENAS svinības!

Dejas diena ir īpaša diena, ko atzīmē visā pasaulē, lai vienu dienu gadā mēs pievērstu uzmanību tam, kas ir deja, padomātu par tās nozīmi un ietekmi uz mūsu ikdienas dzīvi un labsajūtu.

Par godu šim notikumam biedrība “Cita Abra” aicina visus gribētājus uz bezmaksas informatīviem un izklaidējošiem kultūras notikumiem. Pulksten 15:00 būs iespēja apskatīt dejas kino, kas būs veltīts izcilajai vācu laikmetīgās dejas dejotājai un horeogrāfei Pīnai Baušai, 17:00 varēs noklausīties horeogrāfes Kristīnes Brīniņas sniegto ieskatu “Kas ir laikmetīgā deja?”, 17:30 būs laikmetīgās dejas meistarklase, kas paredzēta visiem interesentiem sākot no 6 gadu vecuma, neatkarīgi no iepriekšējās dejas pieredzes vai sagatavotības. Klasi vadīs brīnišķīgs horeogrāfs, kinorežisors un dejotājs Valērijs Oļehno. Programmas noslēgumā 20:00 notiks dzīvespriecīgā un daudzpusīgā Valērija Oļehno, Alda Liepiņa, Antona Tkačenko un Nikitas Matvejeva dejas izrāde “Bez vadiem’’.

Biedrība “Cita Abra” izsaka īpašu paldies Cīravas pagasta pārvaldei par pasākuma atbalstu!

PROGRAMMA:

Cīravas Kultūras namā:
15:00 Dejas kino
17:00 ieskats “Kas ir laikmetīgā deja?”
17:30-19:00 Laikmetīgās dejas meistarklase ar Valēriju Oļehno
(dalība no 6 gadu vecuma ar vai bez dejas pieredzes)

Cīravas dzirnavas:
20:00 Dejas izrāde “Bez vadiem”
Ideja - Valērijs Oļehno
Horeogrāfija, deja, dzīvā skaņa - Valērijs Oļehno, Aldis Liepiņš, Antons Tkačenko
Dzeja - Nikita Matvejevs

Pasākumu rīko: Biedrība “Cita Abra” (citaabra.lv)
Atbalsta: Cīravas Pagasta pārvalde, Cīravas kultūras nams un SIA “PxB”, portāls KultūrasVēstis.lv.