Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz pirmizrādi dokumentālai dejas izrādei “NOĶER MANI”

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē ielūgumus uz pirmizrādi dokumentālai dejas izrādei “NOĶER MANI”, kas notiks 18. maijā Ģertrūdes ielas teātrī plkst. 19.00.

Izrāde Latvijas laikmetīgā dejā ir unikāla, jo tās tapšanā ir iesaistījušies dalībnieki, kuru ikdienas gaitas nav saistītas ar deju. Kā dalībniekiem, sadarbojoties ar profesionāliem māksliniekiem, tā skatītājiem būs iespēja pieredzēt cik deja un mūsu ikdienas kustības ir savstarpēji saistītas.

“NOĶER MANI” ir sešu vecāku drosme stāties pretī izaicinājumam iemācīties savu bērnu kustības un darbības. Atkārtojot bērnu radītās situācijas vecāki strādāja pie savas fiziskās izturības un precizitātes, vienlaicīgi uzveicot savas iekšējās bailes un diskomfortu. Vai vecākiem izdosies precīzi atspoguļot savu bērnu radītās kustības?

To, iespējams, zinās tikai viņi un viņu bērni, kuri arī būs aculiecinieki notiekošajam. Skatītāji tiek aicināti pieredzēt pieņemtā izaicinājuma rezultātu.

Idejas autore: Kristīne Vismane
Horeogrāfija: Lukass Gronskis, Taīsija Timofejeva, Emīlija Āne, Oskars Štolde, Katrīna Sīle, Šarlote Bērziņa, Kristīne Vismane
Izpildītāji: Iveta Vaivode, Evita Bērziņa, Nauris Bērziņš, Anna Sīle, Viktorija Timofejeva, Kate Āne
Oriģinālmūzikas autors: Rihards Lībietis
Mūzikas izpildījums: Rihards Lībietis un Matīss Repsis
Scenogrāfe, kostīmu māksliniece un video māksliniece: Ieva Kauliņa
Gaisma: Dāvis Burmeisters
Izrādes producente: Zane Estere Gruntmane
Producents: PIGEON-BRIDGE
Līdzproducents: Ģertrūdes ielas teātris

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), epadomi.lv (facebook.com/pages/epadomilv) un PIGEON-BRIDGE (facebook.com/pigeonbridge) sekotājam FaceBook.com lapā un citos sociālajos tīklos.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 14. maija plkst. 23.59.
15. maija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divus b ielūgumus uz pirmizrādi dokumentālai dejas izrādei “NOĶER MANI”, kas notiks 18. maijā Ģertrūdes ielas teātrī plkst. 19.00.


Konkurss tapis sadarbībā ar PIGEON-BRIDGE.

Vairāk par pasākumu ŠEIT.