Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:362, Did:0, useCase: 3


Jau šonedēļ Preiļos notiks Pirmais Starptautiskais autorleļļu festivāls

Redakcija
Redakcija

Šogad Preiļu novada svētku laikā norisināsies īpaši svarīgs un grandiozs notikums leļļu un mākslas cienītāju pasaulē – Pirmais Starptautiskais ekskluzīvo autorleļļu festivāls. Festivāls notiks Preiļu kultūras centrā (Raiņa ielā 28, Preiļos) no 21.augusta, plkst. 11:00 līdz 23. augusta plkst. 15:00. Oficiālā izstādes atklāšana notiks 21.augustā, plkst. 13:00.

Šis gads patiesi aizrit lelles zīmē... Un festivāla organizatori cer, ka tas kļūs vismaz par biennāli, ja ne ikgadēju pasākumu.

Festivāls atklās jums plašo un unikālo autorleļļu pasauli, kas ne tuvu nav tikai glīta porcelāna sejiņa. Tie ir dažādi stili un izpildes tehnikas, tas ir neaprakstāms fantāzijas lidojums un katra mākslinieka profesionālo roku pieskāriens, izmantojot gan klasiskos, gan visneparastākos materiālus.

Pilnu pasākuma programmu var skatīt ŠEIT.