Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Džungļu dēkas “Bērnu rītā” kopā ar Ainbo

Redakcija
Redakcija

Svētdienas, 21. novembra “Bērnu rītā” apmeklētājus sagaida aizraujošas džungļu dēkas kopā ar drosmīgo meiteni Ainbo. Pēc animācijas filmas sekos radošā darbnīca, kurā izgatavosim vismīlīgākos no džungļu iemītniekiem – sliņķus.

Meitene vārdā Ainbo dzīvo tāltālā zemē, neaizsniedzamos Amazones džungļos. Ainbo un viņas cilts dzīvo saskaņā ar apkārtējo pasauli, un viņus aizstāv vareni un noslēpumaini sargātājgari – milzu bruņurupuči. Tiesa, džungļos netrūkst briesmu un ļaunu garu, bet, kamēr bruņurupuči neguļ, Ainbo cilts ir drošībā. Taču reiz trauslo cilts mieru izjauc citplanētieši, kas apbruņoti ar jaudīgām tehnoloģijām. Drosmīgajai Ainbo neatliek nekas cits kā doties dēkainā ceļojumā, lai izjauktu iebrucēju nekrietnos plānus.

Džungļu piedzīvojumus mazie skatītāji varēs turpināt arī darbnīcā pēc seansa, kopā ar “Kino Bize” komandu darinot mīlīgus papīra sliņķus.

Lūdzam ievērot: apmeklējot kinoteātri, personai jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu. Ierobežojumi attiecas uz pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 12 gadiem. Pasākuma vietā jālieto sejas maska un jāievēro droša distance no pārējiem apmeklētājiem.

Ņemot vērā ierobežoto sēdvietu skaitu, biļetes vislabāk iegādāties iepriekš.
Filma “Ainbo. Amazones sirds” tiks izrādīta latviešu valodā. Vairāk informācijas: kinobize.lv