Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Drīzumā uz ekrāniem gaidāma “Emī un Rū” trešā sezona

Redakcija
Redakcija

Jau sākot no 26. augusta izklaides platformā “Tet+” mazos skatītājus priecēs Latvijā tapušā piedzīvojumu seriāla “Emī un Rū” trešā sezona, ko veido režisores Marta Selecka un Andra Doršs un kas šovasar tapusi, sadarbojoties vietējā satura veidotājam “Tet studio” un bērnu satura producentam “Ausma”.

Seriāla “Emī un Rū” jaunākajā sezonā darboties turpina pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērnu jau iemīļotie varoņi – slepenie aģenti Emīlija Čimpiņa (Ance Strazda) un Rūdis Rimpiņš (Rihards Zelezņevs), kā arī viņu uzticamais biedrs robotiņš Palauzis (Gatis Gāga). Tāpat “Čimpiņ-Rimpiņ” aģentūras aģentiem pievienojies viņu jaunais draugs Bartolomejs Kājiņš (Jurģis Spulenieks), bet gaisu šajā sezonā jauks aizdomīgais lietussargu biznesmenis Misters Boliņš (Artis Robežnieks).

Tāpat kā līdz šim Emī un Rū ik sēriju turpinās cīnīties par pasaules labklājību, uzzināt un apgūt ko jaunu, taču īpaši šajā sezonā viņi pievērsīsies mistiskajām laikapstākļu izmaiņām, ko šovasar, šķiet, ir novērojis ikviens! Kas zina, vai pie vainas ir globālās klimata pārmaiņas, aizdomīga ierīce, kas glabājas sētnieces Emīlijas Kājiņas slepenajā laboratorijā vai varbūt abi divi?

Seriāla producente un režisore Marta Selecka stāsta: “Mēs gribam ar bērniem runāt par svarīgām lietām, turklāt darīt to nevis didaktiskā un nomācošā veidā, bet gan aizraujošā! Seriāls “Emī un Rū” ir brīnišķīgs ar to, ka ļauj bērniem gan pamanīt kļūdas pasaules sistēmā, gan kopā ar varoņiem izdomāt, kā tās risināt, gan dažkārt vienkārši pasmieties par jocīgām lietām mums apkārt.”

“Tet” izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda saka: “Rudens sezonā gados mazākos TV skatītājus ar jauniem piedzīvojumiem un interesantu izklaidi pārsteigs ne viens vien “Tet studio” veidotais seriāls bērniem. Īpaši priecājamies, ka “Emī un Rū” atgriežas ar jau trešo sezonu un novērtējam, ka kvalitatīvas Latvijā radītas pārraides ir ļoti iecienītas daudzās ģimenēs.”

“Emī un Rū” 3. sezonas jaunākās sērijas jau no 26. augusta skatāmas "Tet+", kā arī atsevišķa sērijas – YouTube kanālā “Ausma”.